Evenementen winkelcentrum de Hooge Meeren
Terug naar Evenementen

Evenementen aanbod 2024

  • 9 januari 2024 om 13:18

Een bruisend winkelcentrum, dat in het winkelcentrum de Hooge Meeren in Hoogezand. We hebben ieder jaar een leuke agenda met tal van activiteiten om jou een onvergetelijke winkelervaring te bieden.  

Plezier en Vertier tijdens het winkelen

Onze spetterende Shoptober met een maand vol verrassingen, kortingen en vertier,  geweldige Paasacties, iedere maand een thema passend bij het seizoen en Superrr Zaterdag met ongelofelijk hoge kortingen die het hart van elke shopliefhebber sneller doen kloppen. 

Daarnaast kun jij je voorbereiden op een symfonie van entertainment met modeshows en live optredens die de winkelstraten vullen met fashion,  muziek en vreugde. Van talentvolle artiesten tot lokale bands, wij brengen het podium recht naar jou toe!

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we zo veel meer in petto om te ontdekken in ons winkelcentrum- elk bezoek is een nieuwe belevenis!

Houd daarom onze website nauwlettend in de gaten, zodat jij altijd op het juiste moment op de juiste plek bent. Mis geen enkel hoogtepunt, geen enkele aanbieding en geen enkel magisch moment. 

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van winkelplezier, ontdek het onverwachte en maak herinneringen die je niet snel zult vergeten. Jouw ultieme winkelavontuur begint hier!