SUPERRR weekend
Terug naar Evenementen

SUPERRR zaterdag

  • 24 februari 2024 om 09:00
  • Winkelcentrum
  • 25 februari 2024 om 17:00

Welkom op hét langverwachte weekend dat je niet wilt missen: Superrrr Zaterdag!  Vanaf zaterdag tot en met zondag 25 februari staan we klaar om te genieten van EXTREEM HOGE KORTINGEN in ons bruisende winkelcentrum. Tal van winkels doen mee, dus schrap gerust al je geplande afspraken en kom dit weekend gezellig #shoppen. 

Spot de deelnemende winkels eenvoudig aan hun speciale Superzaterdag stickers op het raam. Onze winkeliers hebben geweldige deals in petto die je niet wilt missen. Overal waar je kijkt, kun je geweldige koopjes scoren bij de kraampjes of in de winkel. En dat is nog niet alles!

Bereid je voor op een weekend vol gezelligheid, plezier en natuurlijk te gekke deals. Naast het shoppen kun je genieten van live muziek en een ongelooflijk gezellige sfeer. We bundelen onze krachten om van dit weekend een onvergetelijke ervaring te maken. 

Dus, trek je wandelschoenen aan, bereid je voor op koopjesjacht en kom langs op Superrrr Zaterdag – het ultieme weekend vol plezier en fantastische inkopen!